Iğdır Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Eğitim ve Staj Komisyonu Raporu doğrultusunda Türkiye’de ve Iğdır‘da artan covid-19 vakalarından dolayı Iğdır Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Programlarında 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı bahar dönemi sonu itibariyle; öğrencilerimizin yaz stajlarını dijital imkanlarla uzaktan öğretim yoluyla, proje, ödev vb. faaliyetlerle yapabilmelerine, öğrencilerin stajını UZMER üzerinde tanımlanan yaz stajı dersine girerek ödev yada proje vb. faaliyetlerle teslim etmelerine, staj yapacak tüm öğrencilerin SHMYO tarafından belirlenerek UZMER tarafından sisteme kayıt edilmesine, staj ödevlerinin sorumlu öğretim elemanları tarafından belirlenerek lms.igdir.edu.tr platformu üzerinden yüklenmesine, öğrencilerin staj ödevi teslim tarihi olarak 01-31 Temmuz 2021 tarihlerinin belirlenmesine karar verilmiştir.